Prehransko dopolnilo za mladosten videz

Morda se boste vprašali, ali kaj takšnega sploh obstaja. Seveda je trditev iz naslova zelo mamljiva, a hkrati tudi resnična. Povejmo, da naše telo samo od sebe vse tja do 20. leta starosti skrbi, da smo karseda mladostni in čili. To počne tako, da proizvaja ustrezno količino kolagena.

Žal pa se ta proizvodnja nato polagoma zmanjšuje, kar privede do tega, da se primanjkljaj kolagena vse bolj pozna na koži, laseh in nohtih. Prav tam, kjer se navzven odražajo naša leta. Na srečo je danes na voljo prehransko dopolnilo s kolagenom, s katerim lahko ta proces močno upočasnimo.

Zakaj prehransko dopolnilo deluje?

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje kolagen in precej drugih pomembnih sestavin, deluje zato, ker je naloga kolagena pač, da poskrbi za napeto in sijočo kožo, zdrave lase in čvrste nohte. Vse to se seveda odrazi na zunanjem videzu, ki je tako precej bolj mladosten.

Na nek način z jemanjem prehranskega dopolnila, kot je Kolagen shot, prelisičimo naravo. Namesto da bi po 20. letu dovolili, da nam vsako leto odvzame nekaj mladosti, tako poskrbimo za precej daljše obdobje mladostnega videza.

Kolagen shot: narejeno v Sloveniji

Vajeni smo, da raje sežemo po domačem, če je seveda na voljo, in v tem primeru lahko z veseljem ugotovimo, da je. Kolagen shot, prehransko dopolnilo proizvajalca Gaia Naturelle, je namreč produkt slovenskega znanja in zadovoljuje najstrožje standarde izdelave.

Kolagen shot

Bistvo omenjenega izdelka je v ribjem kolagenu, ki je zaradi širokega spektra velikosti molekul peptidov precej bolje prilagojen za absorpcijo v telo. Ob tem pa je potrebno dodati, da z uživanjem enkrat dnevno poskrbimo tudi za visok odmerek vitamina C, poleg tega pa v telo vnesemo še biotin in cink.

Učinki jemanja prehranskega dopolnila s kolagenom

Zapisali smo že, da kolagen vpliva na izgled kože, nohtov in las, lahko pa na tem mestu vsekakor dodamo še boljšo gibljivost sklepov. Koža bo tako opazno bolj sijoča, napeta in zdrava, lasje nič več krhki in lomljivi, enako pa velja tudi za nohte.

Da je koža bolj gladka, mehka in ima manj gub, poskrbi hialuronska kislina, medtem ko biotin in cink poskrbita za zdravje kože in las. Cink pozitivno vpliva tudi na nohte. Vsekakor pa omenimo še MSM, ki je organsko žveplo in eden sestavnih delov kolagena.

Jemanje izdelka, ki ga sicer hranimo v hladilniku, je povsem enostavno. Zaužijemo ga enkrat na dan, najbolje kar zjutraj na tešče, saj se bo tako Kolagen shot kar najbolje absorbiral v telo.

Comments are closed.