Ženska torbica

Za ženske je znano, da so globoko čuteča bitja, ki dajo veliko na estetiko, romantiko in ljubezen. V ženski se morajo najprej prebuditi skrita čustva, da lahko iz njih človek izvabi njeno pravo vsebino. So skrivnostne, dobro skrivajo svoje misli in jih znajo hitro potegniti iz sebe, ko jim to pride prav.

Morda so ženske torbice prav zato tako zelo privlačne zanje. Neskončno lepe, privlačne in v sebi skrivajo mnoge skrivnosti. Ženske jih naravnost obožujejo in kar težko si predstavljamo pripadnico nežnejšega spola, ki v omari ne bi imela vsaj kakšne viška.

Estetika pred praktičnostjo?

To je vsekakor vprašanje, ki ima lahko več odgovorov, ali pa nobenega. Dejstvo je, da ženska nikoli ne bo kupila torbice zgolj zaradi tega, ker mora vanjo nekaj pospraviti. Prav tako verjetno ne le zato, ker ji je všeč. Ali pač? Če vprašate katerokoli žensko, ali potrebuje novo torbico, bo odgovor verjetno podoben temu: »Za še eno torbico se vedno najde prostor!«

Ročna ženska torbica Guess Red
Ročna ženska torbica Guess Red (bag.si)

In res je videti tako. Ženske torbice niso zgolj nahrbtniki ali torbe za prenos potrebščin. Ne. Gre za veliko več kot zgolj to. A v vsaki ženski torbici se verjetno znajde dokaj podoben nabor reči.

Od ličil, ključev, telefona do higienskih pripomočkov. Ampak, ampak, … »Zakaj so nekatere tako velike, druge pa miniaturne?« se zmedeno sprašujejo moški. Gre za reči, katerih morda nikoli ne bodo razumeli. Tako kot ženske večinoma ne razumejo, zakaj 90 minut gledati 22 preznojenih fantov, ki se podijo za isto žogo.

Torbica kaže na karakter lastnice

Drži kot pribito! Nikoli ne boste videli ženske vihravih misli in nagajivega karakterja, nositi dolgočasne, enobarvne ženske torbice. Ta bo prej živahnih barv in vzorcev, takšna kot misli njene lastnice. Že na daleč vam bo jasno, s kakšno žensko imate opravka. Niste vedeli? Pa tako jasno je to pokazala.

Naramna ženska torbica Gucci Blue
Naramna ženska torbica Gucci Blue (bag.si)

Torbica je lahko tudi znak prestiža. Ženska s torbico priznane modne znamke, ki stane nekaj sto, če ne tisoč evrov, z njo pove marsikaj. Ta modni dodatek mora biti vedno usklajen z njeno garderobo, zato ženska z drago torbico daje videz modela z naslovnice ugledne revije. Videz močne in samostojne ženske, ki dobro ve, kaj hoče.

Vse to?!

Da, vse to in še več. Če ste mislili, da je nakup ženske torbice bežno opravilo, kot je nakup kruha in mleka v bližnji trgovini, ste se hudo zmotili. Ženske so za svojo torbico pripravljene obresti vse trgovine in butike, spletne trgovine in zanje skočiti celo čez mejo. In pri plačevanju naslednje svoje sopotnice in najboljše prijateljice jih nikakor nič ne stiska pri srcu, ampak jih navdaja zgolj vznemirjenje in otroško veselje.

Ročna ženska torbica Gucci Red
Ročna ženska torbica Gucci Red (bag.si)

Torej, ko boste naslednjič pomislili, da je ženska torbica pač še en kos, ki ga ženske potrebujejo v garderobni omari, pomislite še enkrat. Žensko prepoznate po njeni torbici. Je dama, ki ima rada manjše ročne torbice, ki se podajo večernim sprehodom ob obali, po pravkar zaužiti večerji v bližnji restavraciji, ali pa je strastna nakupovalka z veliko modno torbico, ki ji vidi preko ramena.

Obstaja nepisano pravilo, da za vsako žensko torbico obstaja idealna lastnica, le srečali se še nista.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja